Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Protestele profesorilor, îngheţate


   Profesorii au fost nevoiți să înceteze orice acțiune de protest, din cauza condițiilor meteo extrem de nefavorabile. Liderii Sindicatului Liber din Învățământ Vrancea au precizat că este practic imposibil ca în aceste condiții să se mai iasă în stradă, cu foarte multe dintre cadrele didactice comunicarea fiind aproape imposibilă în această perioadă.
   Până la acest moment nu se cunoaște când se vor relua protestele, dar sindicaliștii așteaptă ca vremea să se îmbunătățească pentru reluarea pentru discuțiilor cu profesorii, în vederea adoptării celei mai bune măsuri. „Pentru moment, am întrerupt orice acțiune de protest din cauza condițiilor meteorologice. Nu se mai poate protesta în aceste condiții, este foarte frig iar colegii nu pot ajunge. Vom aștepta să își revină vremea apoi vom discuta cu toți colegii din județ pentru a vedea ce vom face mai departe. Există nemulțumiri mari în rândul profesorilor și aceste proteste sunt o altă încercare  de a-și apăra drepturile”, a declarat Emil Tudor, liderul Sindicatului Liber din Învățământ Vrancea.
   Protestele au început timid lunea trecută. În prima zi s-au strâns în Piața Unirii din Focșani doar cinci dascăli, iar în cea de-a doua zi, speriați de frigul năprasnic, doar patru dascăli și-au mai dat întâlnire pentru a-și striga drepturile. Ulterior însă liderii de sindicat au renunțat la ideea protestelor, pe motivprofesorii s-au speriat mult prea tare de ger.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?