Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Consemnaţi de iarnă la locul de muncă


   Salariații din centrele rezidențiale ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea, care fac naveta ca sa ajungă de la serviciu acasă, au rămas la muncă, obligați-forțați de vremea rea. Daniela Nicolaș, directorul DGASPC a declarat că aceștia pur și simplu nu au posibilitatea de a se întoarce în localitățile de domiciliu. „Am vorbit la toate centrele din structura noastră și personalul este asigurat. Singurul loc unde erau doar doi salariați a fost Centrul de Recuperare din Jariștea unde au reușit pana la urmă să mai ajungă doi salariați care s-au putut deplasa pe jos, astfel încât centrul sa funcționeze normal”, a declarat Daniela Nicolaș.
   Directorul DGASPC Vrancea a precizat că cei 398 de adulți și 312 copii care beneficiază de îngrijire în sistem rezidențial au asigurate toate cele necesare pentru depășirea cu bine a situației de criză.    
   „Centrele au provizii de alimente, au stoc de combustibil și ținem permanent legătura cu șefii de centre pentru a putea preîntâmpina orice situație neplăcută. Pentru moment, totul e asigurat astfel încât beneficiarii să aibă tot ce este nevoie însă dacă vremea nu se îmbunătățește vom avea și noi probleme cu aprovizionarea”
, a mai declarat Daniela Nicolaș, directorul DGASPC Vrancea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?