Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Maria Lupu a întocmit statisticile, apoi a fost înlocuită


Profesorul Stan Rogoz a preluat atribuțiile de inspector școlar general adjunct, ieri, el înlocuind-o în funcție pe Maria Lupu. Aceasta a revenit în funcția de profesor de Limba și literatura română la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”. „Ca inspector școlar general, voi avea în vedere ca atribuțiile ce ne revin să le ducem la îndeplinire cât mai bine”, a declarat Iordache Bostan, șeful Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea. 
Stan Rogoz a fost numit în funcția de inspector general adjunct prin detașare până la următorul concurs, însă nu mai târziu de 31 august 2012. El a mai fost inspector general adjunct, ba chiar și inspector general, fiind pus în fruntea învățământului vrâncean de PDL, drept recompensă pentru „merite deosebite” în slujba partidului. Acum, partidul l-a vrut „la putere” cu scopul de a-și asigura „logistica” pentru campania electorală din acest an.
Rogoz s-a făcut remarcat după ce a schimbat din funcții mai mulți directori de școli, care au obținut rezultate foarte bune și erau apreciați de colectivul cu care lucrau, înlocuindu-i cu politruci pedeliști. Totul a culminat cu numirea propriei soții în funcția de director adjunct al Liceului Teoretic „Emil Botta” din Adjud
Despre numirea lui Stan Rogoz în funcția ocupată de Maria Lupu s-a tot vorbit de la revenirea lui Iordache Bostan la conducerea ISJ, în toamna anului trecut. Ministerul Educației a avut grijă ca Maria Lupu să întocmească raportul privind activitatea educațională în primul semestru și abia apoi să o destituie.    

33 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?