Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Trei vrânceni, un copil de o lună și ambii părinți, au murit într-un acident la Ialomiţa


Trei vrânceni, un copil de o lună și ambii părinți, au murit aseară, în urma unui accident produs în județul Ialomița, între localitățile Coșereni și Movilița. Mașina în care se afla familia din Vrancea s-a izbit frontal de o autoutilitară a Inspectoratului de Poliție Județean Iași, în care se aflau trei polițiști.

Accidentul s-a produs în jurul orei 21.20. Femeia moartă, Andreea Tutoveanu, este fiica inspectorului școlar Radu Emil, iar soțul ei, Ciprian Tutoveanu era șef stație Peco la Tișița. Potrivit polițișților din Ialomița accidentul s-ar fi produs din cauza poleiului și pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum. Mașina în care se afla familia din Vrancea era condusă de un tânăr de 23 de ani, tot din Vrancea, și se deplasa pe direcția București – Buzău. La un moment dat, pe DN2, între localitățile Coșereni și Movilița, tânătul țofer ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de o autospecială ce aparține IPJ Iași și în care se aflau trei polițiști. În urma impactului violent, cei doi soți, în vârstă de 37 de ani, și copilul de numai o lună au murit, iar șoferul a ajuns la spital, fiind rănit. De asemenea, cei trei polițiști, care se aflau în misiune și care se îndreptau spre București, au fost răniți. Cele trei persoane decedate ar fi din orașul Mărășești.
Locul unde s-a petrecut accidentul este cunoscut și sub denumirea de „Șoseaua morții”, din cauza numărului mare de accidente care se produc aici, în fiecare an. Tot în acest loc și-au găsit sfârșitul, în urma unor accidente rutiere, Laura Stoica și soții Ion și Doina Aldea Teodorovici.
Vom reveni cu amănunte. 

33 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?