Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Scandal la bustul gol


Trei bărbați din Ciorăști vor ajunge în fața instanței de judecată, după  ce au făcut scandal la un târg și și-au etalat busturile goale prin fața a zeci de persoane. Procurorii i-au trimis în judecată pe Pițoi A., de 54 de ani, Timel A., de 32 de ani, și Siminică C., de 25 de ani, pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii și ordinii publice.
Anchetatorii spun că cei trei s-au manifestat violent pe un drum public, cu ocazia unui târg săptămânal, ce a avut loc pe 23 septembrie 2011. După ce în prealabil ar fi consumat băuturi alcoolice, cei trei „crai” s-au întâlnit cu viitoarele părți vătămate. La vederea celor două persoane, ei au început să adreseze injurii, să se manifeste violent și chiar le-au adresat amenințări. Unul dintre cetățenii care erau de față a apelat serviciul de urgență 112, iar la venirea polițiștilor, cei trei s-au dezbrăcat de cămăși și au rupt scânduri dintr-un gard, făcând tărăboi și mai mare.
Oamenii legii spun că la scandal au participat, cu sau fără de voie, aproximativ 40 de persoane, care s-au arătat indignate de comportamentul inculpaților.
Cei trei agresori au recunoscut faptele, iar Timel și Siminică au ajuns în arestul poliției în luna noiembrie a anului trecut, după ce au fost acuzați și de comiterea mai multor furturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?