Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Alexandru Palmă – cel mai bun karateka junior al României


Federația Română de karate SKDUN și-a premiat la sfârșitul săptămânii trecute cei mai buni sportivi, performeri care au urcat pe podium la întrecerrile naționale și internaționale în anul care a trecut. CS Unirea Focșani are doi sportivi care se regăsesc în topurile alcătuite de Federație. Karateka Alexandru Palmă a fost desemnat cel mai bun junior al României, iar Mihai Broină s-a clasat pe locul 9 la categoria cadeți.
În 2011, sportivul antrenat de sensei Aurel Giurgea a obținut mai multe titluri naționale și internaționale în competițiile la care a participat, cele mai importante fiind locul I la CN de Wadokai  în proba de kumite, locul I la Cupa României WKC, locul I la CN de karate WKC, locul I la individual, locul I cu echipa masculină și locul I cu echipa mixtă la Campionatul European din Ungaria, locul I la Campionatul Mondial de la Halle (Germania) la individual juniori și locul II la Campionatul European de Wadokai (Germania).
Un alt karateka vrâncean, Robert Giurgea (legitimat la clubul Åžtiința Bacău) s-a clasat pe locul 9 în ierarhia alcătuită la seniori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?