Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Tâlhărit în propria căruţă


Maricel Nelu Iancu este judecat la Panciu deoarece, în toamna anului trecut, a tâlhărit un consătean. Victima, Vasile P., a susținut în fața instanței că a fost agresată și deposedată de banii pe care îi avea la ea, când se afla în propria căruță, incidentul având loc pe 8 octombrie 2011. „M-am întâlnit cu Iancu pe drum, după ce fu-sesem la magazin să cumpăr o pâine. S-a urcat în căruța mea și am parcurs vreo 200 de metri. Era în stare de ebrietate. Mi-a dat un pumn în față și mi-am pierdut cunoș-tința”, a povestit el judecătorului.
Bărbatul a adăugat că, ulterior, Iancu l-a legat de mâini și de picioare cu un fular, apoi l-a deposedat de 50 de lei, bani pe care îi avea într-unul dintre buzunarele pantalonilor.
Din acest motiv, el a solicitat ca bătăușul să fie obligat la restituirea sumei. De asemenea, victima a mai cerut de la agresor 2.500 de lei despăgubiri materiale și morale, solicitare asupra căreia instanța se va pronunța după audierea lui Maricel Iancu, la următorul termen al procesului. 

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?