Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Bucătaru ia bani mai mulţi de la CSM 2007


Transferul pe care l-a făcut echipa de fotbal CSM 2007 Focșani prin aducerea mijlocașului Octavian Bucătaru va scoate bani mai mulți din bugetul alocat de Primăria și Consiliul Local Focșani pentru anul 2012. Bucătaru a avut un salariu lunar de 2.000 de lei la fosta sa echipă, FC Panciu, a solicitat o mărire de contract, dar conducerea echipei din Panciu a considerat că nu este cazul ca jucătorul să primească mai mulți bani, datorită randamentului scăzut pe care jucătorul l-a dat în prima parte a campionatului.
Pe fir a intrat și clubul CSM 2007 Focșani, care, i-ar fi oferit suma de 2.500 lei lunar, bani pe care Bucătaru i-a acceptat. Anul trecut, în perioada în care activa tot pentru CSM 2007, Bucătaru s-a adresat Federației Română de Fotbal și a formulat o cerere de executare silită a clubului de pe Milcov după ce a expirat termenul impus de FRF pentru ca jucătorul să primească suma de 15.100 lei. Fotbalistul a fost anunțat de conducerea clubului că i s-a redus salariul cu 70 la sută.
Jucătorul s-a adresat Federației Române de Fotbal pentru a-și primi banii, iar Comisia pentru Statutul Jucătorului din cadrul FRF i-a dat dreptate fotbalistului și a obligat clubul CSM 2007 Focșani să-i achite acestuia suma restantă.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?