Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Primarul din Tivoli a căzut pe „Hora Unirii“


Banda inscripționată cu „Hora Unirii” din centrul orașului a devenit peste noapte o capcană pentru focșănenii care au ales să treacă prin Piața Unirii. Printre „victimele” benzii alunecoase s-a numărat și primarul orașului Tivoli, Sandro Gallotti, care se îndrepta la brațul primarului Bacinschi către semnarea protocolului de înfrățire.
Incidentul nu a avut repercusiuni grave, iar edilul din Focșani chiar a glumit pe seama căzăturii oficialului italian. „Printre cei care au căzut a fost și primarul din Tivoli. Noi într-un fel ne-am bucurat pentru că se spune că va mai reveni la Focșani, dar e neplăcut. Eu am atras atenția din momentul în care au început să monteze. Arhitectul și cei care au proiectat nu au fost de acord. Acum va trebui să găsim o soluție pentru că nu este în regulă ce se întâmplă acolo. O să punem niște covoare, o să găsim o soluție pentru a nu mai avea neplăceri. Cred că o să cumpărăm ceva care să se poată aplica pe această bandă și să rămână pe perioada de iarnă”, a declarat primarul Decebal Bacinschi.
Angajații Direcției de Dezvoltare și Spații Verzi au fost puși să acopere banda alunecoasă cu zăpadă pentru ca cetățenii să fie practic obligați să ocolească. „Am hotărât pentru moment să depozităm zăpada adunată de o parte și de alta pe banda cu probleme astfel ca focșănenii să nu mai poată călca pe acolo. La capete am pus mochete și sperăm ca în zilele care urmează să îndepărtăm pericolul”, ne-a declarat viceprimarul Bogdan Matișan.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?