Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Prima şedinţă a Consiliului Local Focşani din 2012


Aleșii locali ai municipiului Focșani se vor întâlni în ședință ordinară, pentru prima dată în acest an, în data de 31 ianuarie. Pe ordinea de zi sunt 48 de proiecte de hotărâre.
Astfel, începând cu ora 16.00, Consiliul Local va decide prețul local de facturare a energiei termice furnizate populației prin sistem centralizat. De asemenea, va fi discutat proiectul de hotărâre privind aprobarea garantării biletelor la ordin în valoare de 7 milioane de lei emise de ENET în favoarea furnizorului de gaz, GDF Suez, în contul datoriilor înregistrate. În aceeași ședință, va fi aprobat și bugetul de venituri și cheltuieli a societății de termoficare pe anul în curs și estimat pe anii 2013 și 2014.
Pe ordinea de zi este trecut și proiectul privind stabilirea taxelor și impozitelor locale, dar și amenzile aplicabile în anul 2012. De asemenea, consilierii vor aproba indicatorii tehnico-economici pentru obiectivele de investiții „Amenajare Skate în Parcul Nicolae Bălcescu din Focșani” și „Refacere infrastructură străzi – strada Moldova”.
În aceeași ședință ordinară, se va lua în discuție și proiectul pentru stabilirea costului mediu lunar de întreținere datorat de bătrânii din Căminul pentru Persoane Vârstnice din municipiu și oportunitatea acordării unei cofinanțări din bugetul Serviciului Public Local de Asistență Socială Focșani pentru proiectul Adăpost de Noapte „Sfântul Nicolae cel Nou”, derulat de Crucea Roșie Vrancea. Cofinanțarea este necesară în vederea continuării proiectului de asistență socială.
Tot marți, va fi aprobat și Bugetul General al Focșaniului pe 2012, care este de aproximativ 313 milioane de lei. Nu în ultimul rând, aleșii locali vor vota bugetele de venituri și cheltuieli ale CUP Focșani, Transport Public Local, CUP Salubritate și pe cel al Administrației Piețelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?