Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

JURINDEX nu mai funcţionează la Focşani


Echipa JURINDEX, formată de fapt dintr-un singur om, și-ar putea desfășura activitatea în București.
La sfârșitul anului trecut, contractul privind închi-rierea unui spațiu, în care să funcționeze acest serviciu, a expirat. Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) nu a prelungit contractul, dar nici nu a căutat un alt spațiu. Întrebați fiind unde va funcționa JURINDEX, reprezentanții CSM au arătat că „până la data prezentei, nu s-a înregistrat niciun referat de necesitate având ca obiect închirierea de spațiu pentru funcționarea proiectului JURINDEX” și că „în prezent se efectuează demersuri pentru analizarea eventualei relocări a activității”.
Potrivit unor surse oficiale, JURINDEX s-ar putea muta cu totul la București, din moment ce atât mobilierul cât și informaticianul care lucra în cadrul proiectului, s-au întors de unde au venit, respectiv la Tribunalul Vrancea.
În iunie 2011, membrii Comisiei Transparență și Integritate din cadrul CSM propuneau ca acest proiect să devină organizație cu personalitate juridică. Serviciul JURINDEX, care reprezintă portalul național al hotărârilor judecătorești, a fost lansat la 7 noiembrie 2008.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?