Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Ardean, convocată la turneul preolimpic


În cadrul ședinței de la Cheile Grădiștei, selecționerul Naționala de handbal feminin, Radu Voina și antrenorii din Liga Națională au stabilit lotul cu care România va aborda turneul preolimpic de la Lyon (25-27 mai), unde va înfrunta Franța, Muntenegru și Japonia. „Ne așteaptă o grupă dificilă, nu există echipă ușoară, chiar dacă este și Japonia. Åžansele sunt 50-50 dacă vreți să cuantificăm în procente”, a declarat Voina. Din echipa de 20 de handbaliste nominalizate pentru indemnizația olimpică lipsesc Vărzaru și Amariei.
Apar, în schimb, nume noi precum Geiger, Vizitiu, Zamfir, Perianu și Ciuciulete. Marea surpriză ar putea fi însă Luminița Huțupan-Dinu, care va face parte din lot dacă va manifesta o formă sportivă bună în Liga Campionilor. Printre handbalistele convocate de selecționeri în lot se află și vrânceanca Valentina Elisei Ardean.

Componența Lotului Olimpic:
Pâslaru, Tolnai, Dedu – portari; Fiera, Brădeanu, Chirilă, Tivadar, Geiger, Zamfir, Perianu, Băbeanu, Vizitiu, Buceschi – linia de 9 metri; Pușcașu, Ardean, Nechita, Farcău – extreme; Manea, Chintoan, Ciuciulete – pivoți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?