Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Ghiuţă, băgată pe gât profesorilor


Åžeful Inspectoratului Åžcolar Județean (ISJ), Iordache Bostan, nu o va retrage din funcția de director al Åžcolii „Duiliu Zamfirescu” din Focșani pe Marcela Ghiuță. După modelul „dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu”, Ghiuță va rămâne director cel puțin până la 31 august.
Iordache Bostan susține că nu a știut, până să-i semnaleze „Monitorul de Vrancea”, că Marcela Ghiuță are funcție politică în PDL. Mai mulți cititori au comentat pe site-ul www.monitorulvn.ro, cum că profesoara ar fi chiar nepoata inspectorului general, acesta fiind și motivul pentru care a fost pusă în funcție. Åži acest lucru a fost negat de Bostan. „La Åžcoala Duiliu Zamfirescu, încă de când era domnul Å¢ibrea director, erau anumite probleme, multe grupulețe. Am considerat că numirea unui director care nu a făcut parte din niciun  grupuleț va fi benefică. I-am recomandat să fie imparțială. Nu este nepoata mea, dar dacă ar fi m-aș mândri cu ea. Au fost trei solicitări la această școală pentru funcția de director și asta m-a bucurat, pentru că am avut de unde  alege. Nu am știut că are o funcție atât de mare într-un partid. În aceste condiții, dacă știam, ar fi fost altcineva director la această școală. Pe doamna nu am întrebat-o, așa cum fac de obicei, dacă face parte dintr-un partid politic. Este vina mea”, a declarat Iordache Bostan.
El a refuzat să spună numele celorlalte cadre didactice care și-au depus CV-urile pentru funcția de director al Åžcolii „Duiliu Zamfirescu”. Poate pentru că nu există?

18 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?