Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Directoarea Şcolii „Duiliu Zamfirescu” este vicepreşedinte la PDL Focşani


Profesorii de la Åžcoala „Duiliu Zamfirescu” din Focșani sunt foarte  nemulțumiți de decizia de numire pe funcția de director a profesoarei  Ghiuță. Ei au postat zeci de comentarii pe site-ul www.monitorulvn.ro, în care dezaprobă decizia Inspectora-tului Åžcolar Județean (ISJ). Oamenii susțin că aceasta și-a cumpărat funcția. „Ea și-a cumpărat doar funcția, că are soț bogat și cu dare de mână la Pedeleii Vrancei Trășculescizate. Legea i-o permite. Va trebui schimbată, ca să aibă colegii dreptul de a-și alege, ca altădată, directorii, buni sau răi, dar aleși de ei, nu numiți telefonic și mârlănește. Mârlănia față de Mitrița, tot de ei pusă, însă cu care colegii se obișnuiseră cât de cât”, spune unul dintre comentatori.
Un altul susține că „Aghiuță” nu merită funcția pentru că nu are experiență: „PDL are numai astfel de oameni? Nu vedeți ce răspunsuri idioate au dat Bostan și Ghiuță? A vorbit prostia din ei….să se obișnuiască …eu am 14 ani vechime ….câți din ei ca profesor? Ce experiență managerială are? Sau a dobândit-o de când are și funcții în partid? A predat trei ani și-a luat gradele ca educatoare la Colegiul lui Mitikă și vine în fața unor oameni cu studii universitare de ani de zile, să ce? Unii oameni nici măcar n-o cunosc după nume… ar trebui chemată presa centrală… să se vadă abuzurile”.
Conducerea ISJ a greșit, mai mult sau mai puțin voit, numele noii directoare a Åžcolii „Duiliu Zamfirescu” din Focșani. Deși Iordache Bostan a susținut că o cheamă Carmen Ghiuță, de fapt numele este Marcela Ghiuță. De altfel, atunci când a fost întrebată dacă ea este Carmen Ghiuță, aceasta nu a negat. Abia ieri misterul numelui a fost dezlegat, ca să afle și colegii de cancelarie numele noii directoare, membră PDL.
Astfel, pe site-ul PDL Focșani, la categoria „structuri de conducere”, Marcela Ghiuță figurează ca fiind vicepreședintele organizației Focșani a PDL, deși joi, aceasta a negat că ar fi avut vreo legătură cu politica. Ieri, am contactat-o din nou, pentru a-i atrage atenția că ne-a mințit. A găsit repede o scuză, cum că    și-ar fi dat demisia din funcție.

46 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?