Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Laptop şi scule electrice, furate de un bărbat din Vulturu


Un bărbat de 46 de ani, din comuna Vulturu, a fost arestat preventiv, ieri. El este suspectat că a furat bunuri în valoare de 4.000 euro din locuințele a doi localnici. Gheorghe Ostafe a fost reținut marți, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar ieri a ajuns în fața instanței de judecată, unde a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Duminică, polițiștii din Măicănești au fost sesizați despre comiterea a două infracțiuni de furt calificat săvârșite în comuna Vulturu, valoarea prejudiciului creat fiind de aproximativ 4.000 de euro. Din casele păgubiților au fost furate mai multe scule electrice, dar și un laptop.
În urma cercetărilor efectuate, la data de 17 ianuarie a.c., polițiștii l-au identificat și apoi reținut pentru 24 de ore pe Gheorghe Ostafe, tot din comuna  Vulturu, suspectat de comiterea celor două infracțiuni. Polițiștii au efectuat și o percheziție la domiciliul acestuia, unde au găsit o parte din bunurile sustrase, polițiștii reușind astfel să recupereze apro-ximativ 30% din valoarea prejudiciului total.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?