Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Dan Dumitru: „Vor face Hora Unirii dacă echipa de fotbal va retrograda“


Președintele Asociației de Fotbal Vrancea, Dan Dumitru a atacat în cadrul emisiunii „La masa verde” de la Focus TV conducerea clubului CSM 2007 deoarece nu este interesată de viitorul echipei de fotbal și este interesată să-și umple buzunarele după cantonamente și deplasările pe care unele secții le fac pentru meciurile din campionat.
„Clubul Primăriei Focșani este finanțat fără o idee clară. Nu sunt rezultate la nicio secție de la CSM 2007 pentru că nimeni din conducerea de acolo nu este interesat de performanțele echipelor, ci doar să-și păstreze un loc de muncă călduț și de deconturile pe care le fac în decursul anului. Ä‚sta este adevărul. Chiar dacă sunt acid în ceea ce spun, să știți că nu am nimic de pierdut. Directorul clubului CSM 2007, Marian Rădulescu nu este interesat de soarta clubului. Nici măcar de echipa de volei pe care o antrenează”, a spus Dumitru.
Președintele AJF Vrancea știe și care este soluția pentru a ieși din criză: „Echipa de fotbal nu mai are nicio șansă de a scăpa de la retrogradare dacă în maximum două săptămâni nu se vor lua măsuri de siguranță. Alte echipe din seria I a ligii a treia s-au întărit pentru a-și îndeplini obiectivul, evitarea retrogradării. FCM Dorohoi a luat jucători de la FC Botoșani, Cetatea Tg. Neamț de la Ceahlăul Piatra Neamț și Politehnica Galați de la Oțelul Galați. În primal rând, trebuie aduși la echipa Focșaniului 3-4 jucători de la echipe din județ, FC Panciu, Golești, Jariștea sau Vulturu. Banii, și așa puțini se cheltuiesc fără noimă. Sunt convins că bugetul real al secției de fotbal nu este cel care se prezintă. Este mult mai mare și ar trebui să prezinte situația exactă, dar nimeni nu vrea asta. Din vară echipele de fotbal și futsal vor fi dezafiliate de la FRF, asta pentru că CSM 2007 este constituit pe baza aprobării Consiliului Local. UEFA interzice asta la finele campionatului. Conducerea clubului a fost înstiințată, dar încă nu s-au luat măsuri de siguranță. Nu știu dacă se vrea desființarea sau retrogradarea echipei de fotbal, dar situația este neagră și nu văd cum se va ieși din această situație”, a adaugat șeful AJF Vrancea.

Rădulescu: „Un personaj iresponsabil”

Replica lui Marian Rădulescu nu s-a lăsat așteptată: „Sunt declarațiile unui om iresponsabil. A aruncat cu noroi în toți cei care activează la club și nu e bine”. Președintele clubului CSM 2007 Focșani a vorbit și despre posibilul transfer al lui Sorin Săpunaru la SC Bacău. „Din punctul meu de vedere, Sorin Săpunaru nu trebuie să plece în această iarnă. Situația echipei de fotbal nu este dintre cele mai bune și nu ne permitem să lăsăm să plece un fotbalist de bază. Discutăm din vară”, a spus Rădulescu. Președintele AJF Vrancea, Dan Dumitru l-a contrazis pe Marian Rădulescu și în acest caz: „Sorin Săpunaru va pleca de la Focșani gratis. Se va lua un procent la un eventual transfer al său mai departe. Cred că un jucător trebuie să plece atunci când are oferte”.

„Vor face Hora Unirii dacă echipa va retrograda”

Dan Dumitru a precizat că cei care răspund de destinele clubului finanțat de Primăria și Consiliul Local Focșani vor petrece dacă echipa de fotbal va lua drumul către campionatul județean. „Vor face Hora Unirii dacă echipa de fotbal va retrograda și o să-i vedeți pe toți dansând hora Unirii pe pista stadionului Milcovul. Fotbal nu mai este dorit în Vrancea. Îmi doresc enorm ca echipa să rămână în liga a treia, dar în asemenea condiții nici nu poate fi vorba”.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?