Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Lansarea filmului “Avatar 2”, amânată pentru anul 2016


Lansarea filmului „Avatar 2”, regizat de James Cameron, a fost amânată pentru anul 2016, a anunțat Jon Landau, unul dintre producătorii peliculei.
Anul trecut, regizorul James Cameron a spus că intenționează să lanseze următorul film din această serie în decembrie 2014, iar „Avatar 3” urma să fie lansat în decembrie 2015, citat de site-ul revistei New Musical Express. Potrivit publicației Huffington Post, producătorul Jon Landau a confirmat însă în acest weekend informația potrivit căreia filmul „Avatar 2” se află „la cel puțin patru ani distanță” de momentul în care va ajunge pe marile ecrane.
În octombrie 2011, actorul Sam Worthington, unul dintre actorii din prima peliculă „Avatar” a anunțat faptul că al doilea film va fi un lungmetraj „monumental”, iar planurile regizorului James Cameron despre următoarele două filme din această trilogie își urmează cursul lor obiș-nuit. „Depinde doar de el să scrie scenariul, să pună toate piesele împreună și să își dea seama cum să facă pentru a se autodepăși. Își dorește o provocare. Åži vrea să îmbunătățească experiența pe care o trăiește publicul în sala de cinematograf. Va utiliza mult mai mult tehnica 3D și alte tehnologii”, a spus Worthington.
James Cameron va asista la premiera versiunii 3D a filmului său „Titanic”, care va intra în cinematografe începând din 6 aprilie. Regizorul canadian a spus că noua versiune a acestui film va fi „mai intimă” în comparație cu cea originală.
Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert în domeniul filmărilor care folosesc tehnologii revoluționare. Lungmetrajul său „Avatar” a devenit filmul cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei – 2,78 mi-liarde de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?