Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Înscrieri pentru concursul de matematică „Adolf Haimovici”


Elevii de liceu pasionați de matematică sunt invitați să participe la Concursul Național de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”, ce se va desfășura la Iași, în perioada 6 – 8 aprilie. O invitație în acest sens a fost trimisă de reprezentanții Inspectoratului Åžcolar al Județului Iași și cei ai Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea.
Astfel, din Vrancea va putea participa o delegație de maximum 16 elevi de la clasele IX – XII , împreună cu un profesor însoțitor. Confirmarea de participare la concurs, însoțită de lista participanților, se va face până la data de 20 martie 2012, prin fax, la numărul 0232.275.997 și prin e-mail la adresa: cristian_pravat@yahoo.co.uk în format Excel.
Propunerile de subiecte pentru concurs se vor trimite la Inspectoratul Åžcolar al Județului Iași până la data de 25 martie 2012, prin e-mail: nicumiron2005@yahoo.com. Elevii și profesorii însoțitori sunt așteptați la Iași în ziua de 6 aprilie.
Cocursul Național de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici” se desfășoară sub egida Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și a Societății de Åžtiințe Matematice din Romania. Parteneri sunt Inspectoratul Åžcolar al Județului Iași, împreună cu Asociația profesorilor de matematică „Florica T. Câmpan”, Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași – Facultatea de Construcții Mașini și Filiala SSMR Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?