Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Un copil a dat foc la gluga de ciocani


Un copil de doi ani și jumătate s-a jucat cu chibriturile și a dat foc la gluga de ciocani. Incidentul s-a produs ieri dimineață, în localitatea Coroteni, comuna Slobozia Bradului.  După ce a văzut că ciocanii au luat foc, băiețelul venit în vizită la bunici, s-a speriat și s-a ascuns în gluga de ciocani. El a fost găsit la timp de sora mai mare și scos din glugă pentru că altfel s-ar fi putut produce o tragedie.
Localnicii ne-au spus că cel mic era în casă împreună cu bunicii și sora mai mare. Băiețelul a văzut o cutie cu chibrituri lăsată la întâmplare și a luat-o să se joace. Când a ajuns afară, în apropierea ciocanilor s-a apucat să se joace cu chibritul și a dat foc. Vecinii au văzut flăcările și au sărit imediat pentru a stinge incendiul. De asemenea, la fața locului au ajuns pompierii de la Râmnicu Sărat care au intervenit pentru a stinge flăcările. Din fericire, incendiul a fost localizat la timp, iar flăcările nu s-au extins la locuință sau la anexele acesteia.
Pompierii îi sfătuiesc pe cetățeni să nu lase chibriturile sau orice alte obiecte inflamabile la îndemâna copiiilor, mai ales dacă aceștia nu au depășit vârsta de 10 ani. Copiilor trebuie să li se explice care sunt consecințele unui incendiu, dar și că nu au voie să se joace cu chibrituri sau alte obiecte de acest gen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?