Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Victorie clară în primul meci


Baschetbaliștii echipei Under 17 de la Liceul cu Program Sportiv Focșani nu au avut milă de advresari în primul meci al fazei de calificare pentru turneul semifinal din Campionatului Național. Ieri, în cadrul turneului care a început la Iași, focșănenii antrenați de Mihai Petruț s-au impus la pas, 88-29 în fața Liceului cu Program Sportiv Galați, iar aseară, după închiderea ediției noastre, LPS Focșani a evoluat împotriva formației CSÅž Botoșani.
LPS Focșani a evoluat cu: Andrei Neguroiu, Darius Chircă, Alin Olaru, Andrei Ioniță, Lucian Å¢îbărnă, Radu Vîrnă, Flavian Avram, Radu Tănase și Cătălin Anghel. Astăzi, baschetbaliștii vrânceni vor întâni formația CSÅž Unirea Iași. Federația Română de Baschet a anunțat componența seriilor din faza a doua a Campionatului Național Under 18, întrecere la care este calificată și formația Liceului cu Program Sportiv Focșani.
Gruparea antrenată de Mihai Petruț și Mircea Petrișor a fost plasată în seria B, alături de formațiile CSU Cuadriopol Brașov, CSÅž Ploiești și CSÅž Iași. În primul meci al turului, programat pe 8 ianuarie, focșănenii vor evolua în deplasare, pe terenul formației din Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?