Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Elevi în practică la Inspectoratul de Jandarmi


Nouă elevi ai Åžcolii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni desfășoară, în perioada 3 ianuarie – 10 februarie a.c., un stagiu de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ)Vrancea.
În primele două zile, elevii au urmat un program de acomodare cu specificul unității și misiunile jandarmilor vrânceni, ulterior fiind repartizați în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică ale IJJ din localitățile Focșani, Adjud și Lepșa. În perioada următoare, aceștia vor participa la misiunile de menținere și asigurare a ordinii publice, fiind îndrumați de către jandarmi cu experiență în activitatea profesională.
Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele modalități de pregătire fiind însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual, participarea la toate misiunile de ordine publică, activitățile având ca scop aprofundarea și consolidarea cunoștințelor asimilate, formarea, dezvoltarea și perfecționarea deprinderilor practice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?