Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

CONCURS: Monitorul îţi plăteşte întreţinerea!


Monitorul de Vrancea ajută pensionarii!
Decupează talonul din pagina 32 și poți scăpa pentru o lună de plata facturilor la ENET, CUP și CUP Salubritate. Prin tragere la sorți, un pensionar din Focșani va primi banii necesari achitării sumelor datorate celor trei furnizori de utilități. Tragerile la sorți vor fi bilunare, în zilele de 15 și 30 ale fiecărei luni, numele cîștigătorului urmând a fi publicat în ediția de a doua zi a cotidianului nostru.
Completează talonul cu numele, prenumele, seria și numărul actului de identitate, vârsta, adresă, număr de telefon și numărul talonului de pensie (dosar nr….).
Nu uita: mai multe taloane, mai multe șanse!
Cîștigătorul concursului nu trebuie să aibă datorii la întreținere, Monitorul de Vrancea urmând să achite doar contravaloarea facturilor curente, nu și a celor restante.
Focșăneanul pensionar care va câștiga concursul nostru se va prezenta la sediul redacției cu actul de identitate, talonul de pensie și facturile de la cei trei furnizori de utilități. Monitorul de Vrancea va achita contravaloarea facturilor, urmând să predea chitanțele, pensionarului câștigător.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?