Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

MEGA REVELION în Piaţa Unirii !


Vrâncenii vor avea parte de o mega petrecere de revelion, organizată de președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan.
Începînd cu ora 19.00, pe scena amplasată în Piața Unirii vor urca Ansamblul folcloric „Å¢ara Vrancei”, RO-Mania, Mandinga, Distinto (prima trupă pop-opera din România), Guess Who, Bordo, T-Funky Fresh și No Mercy.
Celebra formație No Mercy se va afla pe scenă și la cumpăna dintre ani, când va avea loc un moment festiv ce va include un superb foc de artificii, flăcări FX pe scenă și spectacol de lasere. No Mercy ne-au încântat de-a lungul timpului cu hituri precum „Where Do You Go”, „Please Don’t Go”, „When I Die”, „Kiss You All Over”. În cei 15 ani de activitate, No Mercy a vândut peste 10 milioane de albume în întreaga lume.
Spectacolul de Revelion 2012 se va încheia cu un recital extraordinar susținut de Pachanga. Trupa Pachanga este cunoscută pentru hitul „Loco”, care a cucerit toate topurile imediat după apariție.
Președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan, a arătat că organizarea Revelionului este o tradiție pentru cetățenii din Focșani și din Vrancea. „Mai ales în aceste vremuri în care bătrânii mor pe capete din cauza lipsei medicamentelor, din cauza lipsei fondurilor necesare pentru asigurarea existenței, în condițiile în care în fiecare zi se pierd locurile de muncă, în condițiile în care în fiecare zi societăți comerciale se închid, în condițiile în care în fiecare zi bugetele familiilor cetățenilor județului Vrancea se reduc drastic lăsând loc sărăciei și mizeriei într-un așa zis stat european condus de guvernul pedelist și maghiar, oamenii mai au nevoie să se și distreze. Măcar acest drept să îl mai aibă”, a afirmat președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan.
Spectacolul va fi prezentat de Octavian Ursulescu.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?