Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

VIDEO ȘI GALERIE FOTO: Crăciun magic pentru Maria şi Andrei!


 

Maria și Andrei Å¢urloiu, de 9, respectiv 11 ani, din satul Dealu Sării, comuna Jitia, pentru care Monitorul de Vrancea a derulat Campania „Fii Moș Crăciun pentru Maria și Andrei!”, au trăit, ieri, miracolul de    a-și vedea curtea plină de daruri. Pentru prima dată în viața lor, Moș Crăciun și-a descărcat sania și la ei acasă ca urmare a generozității cititorilor noștri care au reușit, prin mulțimea de daruri trimise, să le schimbe practic viața acestor copilași. Pe lîngă împlinirea tuturor dorințelor scrise în scrisoarea trimisă de ei, prin cotidianul nostru, bunului Moș, li s-a împlinit și visul de a avea o casă omenească chiar dacă pentru asta vor trebui să aștepte să vină primăvara. Åži asta pentru că SC Somir din Focșani a dăruit familiei baxuri de BCA, fier beton, ciment, sârmă, geam și ușă termopan, iar primăria Jitia a promis că va ajuta la ridicarea unei noi căsuțe contribuind cu lemn și utilajele necesare.
Radu Å¢urloiu, tatăl copiilor, a primit cu mare bucurie și banii trimiși de cititorii noștri. El s-a decis să pună cei 2.500 de lei adunați într-un cont pe care să-l deschidă doar în momentul în care va începe construcția efectivă a noii locuințe. Radu a primit și mașina de spălat pe care și-a dorit-o atât de mult, dar și aragaz cu butelie, frigider, televizor. De asemenea, bucuria sa a fost foarte mare când a văzut motocoasa și drujba trimisă de unul dintre cititorii noștri. „Bogdaproste, să vă dea Dumnezeu sănătate la toți care ne-ați ajutat și ne-ați scos din necaz… Așa de bucuros nu am fost niciodată! Să vedeți ce bine o să pot munci acum, că am și sculele astea!”, a spus omul.

„Să credeți în Moș Crăciun!”

Bucuria Mariei și a fratelui ei, Andrei, la vederea tuturor darurilor este greu de descris în cuvinte! Ochii le străluceau pur și simplu, iar mânuțele lor nu pridideau să descopere rând pe rând, toate lucrurile pe care și le-au dorit atât de mult. Mai întâi s-au suit pe biciclete dar cum zăpada făcea imposibilă deplasarea pe acestea, au început să strângă în brațe jucăriile descoperite, mașinuțele, păpușile, au descoperit cizmulițe și alte încălțări, s-au bucurat de geci, de hăinuțe, de dulciuri, s-au grăbit să îi arate tatălui sacul de cartofi, ceapa… Au scos la iveală alimentele spunând despre unele sau altele că le-au văzut la cutare sau cutare copil și acum le au și ei…
Practic, în momentul de față, cei doi frățiori și tatăl lor au tot ceea ce le trebuie pentru un Crăciun fericit și nu numai. Ei au primit, prin dumneavoastră, cititorii noștri, tot sprijinul pentru a începe o viață mai bună și un pic mai ușoară față de cea pe care au avut-o până ieri. Într-o singură săptămână, cei foarte mulți cititori ai cotidianului nostru, atât din județ cât și din țară sau chiar de peste hotare, au reușit, alăturându-se Campaniei Monitorului de Vrancea, să facă, pentru Maria și Andrei, un Crăciun cu adevărat magic! Din căsuța lor dintre munți, acum plină cu tot ceea ce și-au dorit, ei au transmis tuturor Moșilor Crăciun care le-au făcut această bucurie, toată dragostea inimioarelor lor. Åži în urma miracolului petrecut în ograda lor, au ținut neapărat să le transmitem tutu-ror copiilor și următorul mesaj: „Să știți că Moș Crăciun chiar există! Trebuie să-i scrieți și dacă sunteți cuminți și învățați bine, o să vină! Chiar dacă nu vine imediat, să-i scrieți mereu și să credeți în el, că precis o să vină!”.
Alături de Maria, Andrei și Radu Å¢urloiu, „Monitorul de Vrancea” mulțumește tuturor cititorilor care s-au implicat în campania prin care cei doi copii necăjiți din Dealul Sării au devenit doi copii cu adevărat fericiți. Pentru încă o dată, am dovedit că împreună, putem! Ca de atâtea alte ori, am reușit pentru că într-adevăr, ne pasă! Crăciun fericit tuturor!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?