Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Pompierii, ajutoarele lui Moş Crăciun


Pompierii vrânceni l-au ajutat pe Moș Crăciun, ieri, să ajungă la copiii din Centrul Educațional de Zi, Centrul Maternal și Adăpostul pentru Copii Abuzați din municipiul Focșani. Moșul a ajuns la destinație într-o mașină de pompieri, fiind întâmpinat de copii cu aplauze. După ce le-au fost înmânate cadourile, respectiv un televizor, dulciuri și jucării, cei mici i-au încântat atât pe Moș cât și pe ajutoarele acestuia cu poezii și colinde.
De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, pompierii militari au mers în comuna Garoafa, la două familii aflate în nevoie. Membrilor acestora, Moșul le-a trimis dulciuri, sucuri și alimente necesare pregătirii mesei de Crăciun.
Aceste acțiuni au fost realizate cu ajutorul cadrelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care au pus mână de la mână, fiecare cât a putut, pentru a cumpăra cadourile. Totodată, cadouri dulci au fost dăruite și copiilor de la Åžcoala cu clasele I-IV Păunești, pompierii fiind ajutați și de sponsori. „Venirea sărbătorilor de iarnă ne bucură pe toți, copii sau adulți, deopotrivă. Bradul împodobit, cadourile, colindele și cei dragi sunt ingredientele care transformă aceste zile în momente de neuitat. În această perioadă, sosirea lui Moș Crăciun este, poate, evenimentul cel mai așteptat. Dar, deoarece el este foarte ocupat, câteodată mai are nevoie de câte puțin ajutor. Astfel, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Vrancea au vrut să-l sprijine pe Moșul în misiunea sa”, a spus locotenent Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?