Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

LPS Focşani, locul 2 la turneul internaţional de baschet de la Constanţa


Echipa de baschet Under 17 a LPS-CSÅž Focșani s-a clasat pe locul 2 la turneul internațional care s-a desfășurat la Constanța. După ce în prima zi a competiției, focșănenii s-au impus cu 71-62 în fața echipei CSÅž Constanța și 66-28 cu BC Magic București, ieri, în finala competiției, focșănenii antrenați de Mihai Petruț au pierdut, 60-72 (28-28) în fața echipei NK Flash Belgrad (Serbia). Pe durata competiției, LPS Focșani a evoluat cu: Andrei Neguroiu, Darius Chircă, Alin Olaru, Andrei Ioniță, Lucian Å¢îbărnă, Radu Vîrnă, Flavian Avram, Radu Tănase și Cătălin Anghel. Competiția    s-a dorit a fi o verificare utilă înaintea fazei a doua a Campionatului Național, acolo unde echipa antrenată de Mihai Petruț este deja calificată. LPS Focșani va evolua în faza preliminară în seria a treia, împreună cu CSS Unirea Iași, CSS Botoșani și LPS Galați. Primul turneu va fi organizat la Iași, în perioada 5-7 ianuarie, focșănenii vor întâlni, pe rând, pe LPS Galați, CSS Botoșani și CSS Unirea Iași. Turneul al doilea va avea loc între 27-29 ianuarie, iar al treilea, între 6-8 aprilie.

S-au clasat pe locul 5 la turneul final

Calificați la turneul final al Campionatului Național Under 18 din acest an, baschetbaliștii de la Liceul cu Program Sportiv Focșani nu s-au făcut de râs la etapa finală a întrecerii găzduită de municipiul Iași și s-au clasat în final pe locul 5. „La începutul competiției eram conștienți că nu putem emite pretenții la o medalie deoarece au fost câteva echipe mult mai valoroase. Noi ne-am propus o clasare pe locul 4, dar în final am terminat întrecerea pe locul 5, poziție care reprezintă o performanță destul de bună pentru echipa noastră „, a spus antrenorul Mihai Petruț, care a fost însoțit pe banca tehnică de Mircea Petrișor. În turneul pentru locurile 5-8, focșănenii s-au impus în ambele confruntări: 88-71 cu LPS CSÅž Bihorul Oradea și 65-46 cu CSÅž Deva. Antrenorii echipei LPS Focșani au contat pe următorii jucători: Alexandru Ababei, Ionuț Neguroiu, Andrei Neguroiu, Ionuț Mirea, Vlad Mîșlea, Sorin Seciu, Dragoș Mihalcea, Tudor Vechiu, Vasile Pîrvu și Alexandru Chircă.

Patru antrenori, la stagiul de la Brașov

Federația Română de Baschet organizează în perioada 21-23 decembrie, la Brașov, un stagiu de pregătire al antrenorilor din România care se ocupă de activitatea echipelor de juniori (Under 13-Under 18). Județul nostru va fi reprezentat de patru tehnicieni de la Liceul cu Program Sportiv Focșani: Mihai Petruț, Mircea Petrișor, Gabi Alexandrescu și Cătălin Dondoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?