Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Pamela Anderson, în costum de baie la 44 de ani


Pamela Anderson, în vârstă de 44 de ani, a fost fotografiată pe o plajă din Hawaii în costum de baie. Vedeta Playboy, mamă a doi copii, a fost surprinsă de fotografi pe plajă, putând un costum de baie negru în două piese, care îi arată corpul bine lucrat.
Recent, actrița din serialul „Baywatch” a vorbit într-un interviu despre dieta sa. „Copiii mei mă mențin în formă. Fac sport alături de ei: jucăm fotbal, baschet, baseball. Merg adesea pe plajă și înot. Nu îmi place să merg la sala de sport și nu țin dietă. Sunt vegetariană, dar nu țin dietă”, a declarat actrița.
Pamela Anderson și-a petrecut vacanța alături de Jon Rose, surfer profesionist și militant pentru protecția mediului, cu care are o relație de câteva luni.
Pamela Anderson a fost căsătorită cu două staruri din muzica rock, Tommy Lee și Kid Rock. Starleta născută în Canada are doi fii din relația cu Tommy Lee – Brandon și Dylan.
Pamela Anderson, în vârstă de 44 de ani, este actriță și fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din se-rialele de televiziune „Meșterul casei”, „Baywatch” și „V.I.P.”. Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?