Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Cei mai buni şahişti de pe Valea Râmnicului


Cei mai buni elevi șahiști de pe Valea Râmnicului au fost desemnați la sfârșitul săptămânii trecute. Competiția a avut loc la Åžcoala Jitia și au participat elevi de la școlile din Bordești, coordonați de profesorul Aurel Åželaru, din Dumitrești coordonați de Ionel Dumitru și Marius Bodoc, din Chiojdeni, elevii fiind însoțiți de Liviu Bodoc, Jitia – profesor Gabriel Lalu și de la Vintileasca, însoțiți de profesorul Costel Stanciu.
Câștigătorii au fost desemnați pe categorii de vârstă. La fete, clasele V-VIII, locul I a fost câștigat de Sorina Bocu, locul II i-a revenit Elenei Macovei, iar locul III a fost adjudecat de Andreea Macovei. La băieți, clasele V-VI, pe prima poziție s-a clasat Octavian Alexandru, locul II a fost ocupat de Laurențiu Drăguș, iar pe poziția a treia s-a clasat Cosmin Păun. La băieți, clasele VII-VIII, primul loc a fost câștigat de Alexandru Ghiu, locul II de Liviu Nedelcu, iar locul III de Adrian Stănilă.
Pentru efortul depus, elevii au primit diplome și au fost aplaudați de cei care au asistat la concurs. „A fost o competiție ce a avut drept scop desemnarea celor mai buni șahiști din centrul nostru de educație fi-zică. Partidele de șah s-au desfășurat în condiții foarte bune, aici un rol important avându-l profesorul de sport Gabriel Lalu, directorul Gheorghe Fifere și profesorul Corneliu Guță. Elevii au fost foarte bucuroși că au avut prilejul să-și arate talentul, dar a fost și o modalitate de a socializa și a lega prietenii. Am stabilit cu colegii mei ca, în fiecare școală din acest centru, să aibă loc o fază zonală la unul dintre jocurile sportive”, a spus unul dintre profesorii participanți.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?