Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Şi-a proptit maşina în ghivecele de flori


Un autoturism VW Golf s-a proptit într-un stâlp și în ghivecele cu flori de pe marginea Bulevardului Unirii, aseară. Potrivit martorilor, mașina venea dinspre Ceasul Rău și se îndrepta spre Big. În dreptul magazinelor de pe Bulevardul Unirii, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina sa s-a urcat pe ghivecele cu flori, oprindu-se într-un stâlp. Nu este exclus ca șoferul să fi pierdut controlul vola-nului din cauza ceței, care a redus vizibilitatea.
Ceața acreat probleme și pe drumurile din județ. Tot aseară, două mașini s-au ciocnit pe drumul care leagă Odobeștiul de Focșani. Un șofer ne-a sunat la redacție și ne-a povestit că aseară, pe drumul dintre Focșani și Odobești se circula foarte greu din cauza ceței, dar și din cauza faptului cele două benzi de circulație nu sunt delimitate.
La Bolotești, vizibilitatea era în unele locuri, potrivit unor șoferi, sub 30 de metri. Dincolo de această localitate însă, cerul era senin și se vedeau stelele.
Vremea nu se va îmbunătăți nici în următoarele zile. Meteorologii atenționează că, începând din această dimineață și până mâine, va ploua și va ninge în toate județele țării. Cantitățile de apă vor depăși 15 litri pe metrul pătrat, iar vântul va sufla cu viteze ce vor depăși la rafală 90 de kilometri pe oră, viscolind zăpada.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?