Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Alegerile de la Baroul Vrancea se vor repeta


Niciunul dintre avocații care au concurat pentru șefia Baroului   Vrancea, ieri, nu a obținut numărul de voturi necesar pentru a ocupa funcția de decan. Potrivit unor surse, cele mai multe voturi le-a obținut actualul prodecan, avocatul Ioan Ioanovici. Pe locul doi s-a clasat avocatul Gabriel Nicolae, urmat de Petria Prepeliță. În aceste condiții, alegerile vor fi reluate, cel mai probabil, în ianuarie 2012.
Deși avocații au votat în Consiliul Baroului ca una dintre probele de departajare a candidaților să fie cea de susținere a unui proiect de management, nu toți candidații au venit cu tema făcută. Avocatul Dănuț Pleșa Plugaru, cel care a venit cu ideea susținerii proiectului, s-a arătat nemulțimit de faptul că propunerea sa nu a fost pusă cu adevărat în aplicare. „Nu am văzut așa o lipsă de organizare. Doar trei candidați au prezentat un proiect de managemant și singurul care a venit cu un proiect scris, pe care l-a susținut, a fost prodecanul Ioan Ioanovici. Pro-punerea, care îmi aparține, a fost votată în consiliu și tot ei nu au respectat-o. Probabil că în momentul în care unii își vor lăsa orgoliile acasă, vom fi la un alt nivel. Nu mai vorbesc de faptul că în timp ce se susțineau proiectele, în sală, unii colegi vorbeau între ei, dovedind lipsă de respect”, a declarat avocatul Dănuț Pleșa Plugaru. Potrivit unor surse, unii dintre avocați au criticat actuala conducere a Baroului.
Până la reorganizarea alegerilor, decan rămâne Ticu Burcă.
Pentru șefia Baroului Vrancea s-au înscris avocații George Gabriel Nicolae, Petria Prepeliță, Ioan Ioanovici, Adrian Dan, Maria Bobârnac și Corina Dodoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?