Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Patru zile până la evenimentul anului în sportul vrâncean


Pentru fanii echipelor de fotbal Galatasaray Istanbul, Dinamo București și Universitatea Craiova a început numărătarea inversă. Mai sunt doar patru zile până la turneul de duminică, care se anunță „Evenimentul fotbalistic al anului” în județul Vrancea. Grup DEEP SERV G.I.E. și OTP Bank, organizatorii „TURNEULUI INTERNAÅ¢IONAL DE FOTBAL IN SALÄ‚ OLD-BOYS G.D.S – G.I.E. – Responsabilitate și Succes” va așteaptă duminică, 18 decembrie 2011, ora 13.00, la Sala Polivalentă din Focșani, pentru lua parte la un spectacol de senzație și a-i întalni personal, pe cei care au influențat istoria fotbalului național și internațional. Nu mai e niciun secret că organizatorii au decis să depășească orice așteptări ale suporterilor.
La prezentarea biletului, la Sala Polivalentă, în ziua evenimentului, veți primi cadou o cartelă cu număr Orange PrePay, cu un credit inclus de 5 euro, reprezentând peste jumătate din valoarea biletului. Cu numai 35 lei, veți fi părtași la un eveniment unic, nu numai în plan local, cât și național, veți avea posibilitatea să luați autografe, să câștigați la tombole premii surpriză personalizate și semnate de jucătorii echipelor, să trageți la poarta fostelor glorii, să aflați ce poate să facă un „magian al mingii” (invitat special Åžtefan Florescu- locul I la Campionatul Național de Freestyle Football din 2010 și locul III la Cam-pionatul Mondial de Football Freestyle).
La toate acestea, se adaugă multumirea sufletească că a-ți oferit unor tineri cu grave probleme de sănătate o imensă bucurie, întrucât fondurile strânse vor fi donate Centrului de îngrijire și asistență „Sfânta Maria” din Golești, pentru tinerii cu dizabilități. Mai multe surprize vă așteaptă la Sala Polivalentă, duminică, 18 decembrie! Nu ratați „Evenimentul fotbalistic al anului 2011”! Pentru cei care doresc să se alăture acestei inițiative umanitare, însă nu pot fi prezenți la eveniment, o pot face prin donații în contul: RO47OTPV44000038803RO01 deschis la OTP Bank Focșani. Biletele se găsesc la sediul nostru din Str. Bucegi, Nr. 21, la sediile DEEP SERV (Str. Pictor Grigorescu, Nr.5/3), OTP Bank (Str. Republicii, Nr. 16, parter) & Librăria ADEVÄ‚RUL (Str. Independenței, Nr. 34), iar la Sala Polivalentă, pe 17 și 18 decembrie 2011. Prețul unui bilet în sectoarele laterale este de 35 lei, iar în sectorul din centru, 50 lei. Mai multe detalii găsiți pe: www.grupdeepserv.ro sau la numerele de telefon: 0237 225 553 sau 0743 224 129.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?