Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Accident urmat de incendiu


Două persoane au fost rănite grav și o a treia ușor, în urma unui  accident produs aseară pe DN 2 E85, în afara municipiului Adjud. În accident au fost implicate două mașini, una dintre ele luând foc după impact. 
Polițiștii au stabilit că vina ar aparține lui   Adrian A., din Adjud, care a efectuat o depășire neregulamentară, a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un autoturism Dacia, condus de Alexandru F., care circula regulamentar din sens opus. Aseară, în jurul orei 21.00, polițiștii erau încă la fața locului pentru a stabili cum s-a produs incidentul.
Comisarul șef Adrian Huzum ne-a precizat că trei persoane au fost rănite. Åžoferul Daciei și un pasager au fost răniți grav, iar o a treia persoană a fost rănită ușor. Persoanele implicate în accident s-au luat la ceartă, polițiștilor fiindu-le destul de greu să calmeze spiritele.
Potrivit martorilor, una dintre mașini s-a făcut bucăți, iar cea de-a doua a luat foc. Locotenent Cris-tina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, ne-a precizat că la fața locului au ajuns pompierii de la Adjud, care au stins incendiul, dar și un echipaj SMURD.
Traficul rutier s-a desfășurat pe o sigură bandă mai bine de o oră, până când cele două ma-șini au fost luate de la locul accidentului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?