Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Iconiţe şi cărţi de rugăciuni pentru copiii din Bordeştii de Jos


Moș Nicolae a poposit, ieri, și în biserica din satul Bordeștii de Jos. La slujbă au participat atât prichindeii de la grădinița din localitate, cât și colegii lor școlari. Ei au susținut un program artistic în fața celor prezenți în biserică, fiind răsplătiți cu mici cadouri de părintele Cristian Muscalu, mesagerul moșului.
Copiii de grădiniță au fost coordonați de educatoarea Anicuța Rotaru, iar elevii de învățătoarea Rodica Bobeică. „Copiii de la grădinița și școala Bordeștii de Jos s-au bucurat de această zi. Moș Nicolae a venit la biserica din sat, unde școlarii au prezentat un frumos program artistic, primind în schimb cadouri, iconițe pentru cei de la grădiniță și cărți de rugăciune pentru cei de la școală. Acțiunea a făcut parte din calendarul Consiliului Local de Dezvoltare și a Organizației Locale de Femei. În preajma sărbătorii de Crăciun, vom continua activitățile, iar copiii cuminți îl vor aștepta pe moș la grădiniță și la școală. Cele două organizații se vor implica să găsească un sponsor și să le ofere micuților daruri frumoase”, a spus Anicuța Rotaru.
Părintele i-a pri-mit pe copii cu brațele deschise, fiind întotdeauna bineveniți în lăcașul de cult. „Nu trebuie să uităm că Moș Nicolae este sfântul Nicolae, care a fost păstor al bisericii. Mulțumim copiilor și domnului Virgil Bordeiverde patronul de la supermarket pentru că ne-a ajutat să le putem oferim daruri copiilor. Dumnezeu să le dea sănătate copiilor, care ne-au delectat cu programul lor artistic, cadrelor didactice și părinților”, a spus preotul Cristian Muscalu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?