Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

EXCLUSIVITATE: Hoți cu corset, în supermarketurile din Focșani


Trei bărbați din Dâmbovița au fost prinși după ce au furat bunuri alimentare dintr-un supermarket din Focșani. Doi dintre ei au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Potrivit oamenilor legii, ei au furat cașcaval, cafea și ciocolată, pe care le-au ascuns în… corsetul cu care unul dintre ei era îmbrăcat!

Polițiștii vrânceni au rezolvat, ieri, un caz mai puțin obișnuit. În colaborare cu agenții de pază de la un supermarket din municipiu, ei au prins trei tineri, din județul Dâmbovița, veniți la furat prin Vrancea.
Ionuț Panait, de 29 de ani, Petruț Marian Ilie, de 22 de ani, și Florin Iulian T., de 17 ani, aveau un mod mai puțin obișnuit de a acționa. Potrivit oamenilor legii, minorul purta un corset, în care erau îngrămădite bunurile furate din supermarket, respectiv cafea, ciocolată, cașcaval și alte produse alimentare. După ce luau tot ce se putea, mergeau la mașină, aflată în parcarea supermarketului, și depozitau bunurile în portbagaj. La scurtă vreme, reveneau în magazin și îl mai prăduiau o dată. Potrivit unor surse, tinerii au reușit să sustragă produse în valoare de 7.000 lei din magazinul focșănean, polițiștii vrânceni reușind să recupereze aproximativ 25 % din prejudiciu.
Patronul Umo Serv, Marius Ulmeteanu, care asigură paza supermarketului, a declarat că cei trei au furat, ieri, din trei magazine mari. „Existau informații că un grup de persoane comite astfel de fapte. Ei au acționat și pe raza județelor Neamț și Buzău. Astăzi (ieri – n.r.), cei de la supraveghere video au avut o bănuială cu privire la faptul că un grup de persoane a sustras bunuri și ne-au anunțat. Au fost așteptați la ieșire, iar în urma controlului, asupra lor au fost găsite 20 de bucăți de cașcaval, 16 ciocolate și 16 pachete de cafea. Inițial, au spus că au venit cu microbuzul, iar când a venit poliția au recunoscut că sunt cu mașina. Aveau pe sub haine o costumație specială pentru așa ceva”, ne-a spus Marius Ulmeteanu.

Reținuți pentru 24 de ore

Tinerii nu au consumat benzina degeaba din Dâmbovița și până în Vrancea. Au făcut câte un popas pe la toate supermarket-urile care le-au ieșit în cale, inclusiv în Buzău și Râmnicu Sărat. Porniseră la drum la sfârșitul lunii trecute, iar ieri au poposit la Vrancea.
Cei trei suspecți au fost duși la sediul IPJ Vrancea. Aseară, oamenii legii i-au reținut pe bază de ordonanță pe doi dintre ei, minorul fiind cercetat în stare de libertate.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?