Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Au nevoie de un egal pentru calificare


Ultima etapă a Campionatului Național la fotbal pentru juniori republicani este și cea mai importantă pentru formația de juniori A a CSM 2007 Focșani. Locul 5 înaintea rundei (cu 30 de puncte), elevii rundei de mâine, elevii antrenorului Daniel Bănică au șansa de a se califica în faza a doua a competiției doar dacă nu vor pierde în confruntarea de pe terenul echipei ACS Ceahlăul 05 Piatra Neamț (locul 7, cu 26 de puncte).
Primele șase clasate vor obține biletele pentru faza superioară și focșănenii se află în fața unei performanțe mari. Dacă nu vor avea parte de un arbitraj potrivnic, tinerii jucători ai echipei de pe Milcov pot scoate un rezultat bun. Totul depinde numai de felul în care vor trata partida și se vor dărui pe teren.
La rândul lor, juniorii de la echipa B, antrenată de Puiu Oprișan merg sub Pietricica pentru a încheia cu bine un sezon în care s-au autodepășit și au devansat formații cu tradiție în fotbalul juvenil din zona Moldovei. Ultima etapă: LPS Piatra Neamț – CSMS Iași, LPS Bacău – Noua Generație Iași, LPS Roman – AFC Botoșani, LPS Suceava – Sporting Club Vaslui, CSÅž Botoșani – CSÅž Tîrgu Neamț, LPS Iași – AS FCM Bacău, ACS Ceahlăul 05 – CSM 2007 Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?