Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Finanţiştii învaţă cum să vândă bunurile confiscate


Inspectori fiscali din 20 de direcții de finanțe din țară vor participa la un curs despre măsurile asiguratorii ce trebuie luate în cazul datornicilor la bugetul statului. Lectorii cursului, care se va desfășura astăzi, la Centrul Zonal Focșani al Åžcolii de Finanțe Publice și Vamă, vor fi specialiști din cadrul Direcției Generale de Reglementare a Colectării Bugetare.
Printre temele de discuție se numără „procedura de valorificare, în regim de urgență, a bunurilor de consum alimentar și a materiilor prime necesare pentru prepararea acestor bunuri, cu grad ridicat de peri-sabilitate sau care, cu trecerea timpului, pierd din greutate ori din valoare, inclusiv animale, păsări vii sau plante, în cazul aplicării măsurilor asiguratorii și/sau executorii prevăzute de Codul de procedură fiscală”.
Reprezentanții Fiscului arată că în cei 10 ani de activitate a Centrului zonal Focșani al Åžcolii de Finanțe Publice și Vamă, s-au perfecționat profesional peste 5.500 de finanțiști și funcționari din administrația publică locală, din toate județele țării. De-a lungul timpului, cursurile de la Focșani au fost moderate de experți din SUA, Spania, Olanda, Danemarca, Franța, Italia și Grecia, precum și din cadrul Ministerului Finanțelor Publice sau Agenției Naționale de Administrare Fiscală. „Cele 139 de cursuri de pregătire desfășurate la Centrul Zonal Focșani al Åžcolii de Finanțe Publice și Vamă au avut tematici diverse, selectate în funcție de identificarea nevoilor de formare, pro-punerilor participanților la cursuri, noutățile le-gislative în domeniul fiscal și contabil”, au arătat reprezentanții Direcției Generale a Finanțelor Publice Vrancea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?