Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Şofer de ambulanţă sancţionat!


Åžoferul autosanitarei care a fost implicată într-o tamponare, duminică dimineața,  în fața Spitalului Județean de Urgență din Focșani, va fi sancționat.
Potrivit managerului Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, medicul Mircea Stoenoiu, șoferul autosanitarei se face vinovat de tamponare, deoarece ambulanța nu avea girofarele aprinse, așa cum prevede legea. Astăzi, Comitetul Director al SAJ Vrancea se va întruni pentru a stabili ce sancțiune va primi ambulanțierul. „Ambulanțierul va plăti reparația autosanitarei. E vorba de un cauciuc cu tot cu geantă, dar și se aripa din sparte, care e ușor avariată. El va fi sancționat deoarece nu avea girofarele aprinse. Ordinul Ministerului Sănătății precizează clar că în momentul în care o ambulanță transportă un pacient, trebuie să aibă girofarele aprinse sau sirena, în funcție de caz. Mâine (astăzi-n.r.), comitetul director se va întruni pentru a stabili cum va fi sancționat șoferul”, ne-a declarat medicul Mircea Stoenoiu.
Reamintim că o ambulanță, care aparține substației Reghiu, a fost acroșată de o Dacia, când urma să intre în curtea Spitalului Județean de Urgență din Focșani. În urma incidentului, nimeni nu a fost rănit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?