Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

A accidentat o tânără, dar şi-a văzut de drum


Un șofer inconștient a accidentat o tânără și a plecat de la locul faptei. El a fost prins la o zi după incident.
Miercuri seara, la ora 19.40, medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani au sunat la poliție și le-au spus oamenilor legii că la ei a ajuns o tânără de 17 ani, care era rănită ușor. Fata le-a povestit medicilor că a fost victima unui accident ru-tier. În urma sesizării, polițiștii au intrat în alertă. Oamenii legii au mers la spital pentru a discuta cu victima.
Aceasta le-a spus că în seara zilei de miercuri, în jurul orei 18.00, în timp ce se afla pe banda I a Bulevardului Independenței, cu intenția de a traversa strada, a fost acroșată de un autoturism de culoare albă, al cărui șofer efectua manevra de mers înapoi. Ulterior, conducătorul auto a părăsit locul faptei. La o zi de la comiterea faptei, în urma verificărilor efectuate de lucrătorii Biroului Rutier Focșani, s-a reușit identificarea principalului suspect. Polițiștii spun că acesta se numește Mihai S., are 31 de ani și este din Buzău.
În momentul producerii accidentului, el conducea o autoutilitară. Polițiștii i-au întocmit șoferului dosar penal și continuă cercetările.
În funcție de rezultate se vor lua și măsurile care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?