Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Inginerul Stanciu s-a transferat la Poliţia Locală


Focșaniul rămâne și fără inginerul care ținea loc de arhitect șef!
Fostul șef al Serviciului de Urbanism din cadrul Primăriei Focșani, inginerul Alexandru Stanciu, care în ultimii ani a îndeplinit și funcția de arhitect șef al municipiului, s-a transferat la Poliția Locală. Dacă până în urmă cu o săptămână de arhitectura orașului se ocupa Stanciu, acum Primăria a rămas descoperită pe acest segment. Funcționarul și-a strâns deja lucrurile personale și s-a mutat la Poliția Locală, unde va ocupa un post mai puțin stresant.
Primarul Decebal Bacinschi încearcă acum să găsească soluții pentru a putea angaja o altă persoană, care să îndeplinească atribuțiile de arhitect șef. Problema este că pentru postul de arhitect șef al orașului nu se înscrie nimeni la concurs, deoarece salariul este prea mic. „Acum, că a plecat domnul Stanciu, vom căuta o soluție pentru a asigura continuitatea serviciului. Nu vine nimeni să se înscrie la concurs și din această cauză suferim pe acest segment”, a declarat Bacinschi.
Postul de arhitect șef al Focșaniului este unic. A fost scos la concurs în mai multe rânduri, de aproximativ 10 ani încoace, însă nimeni nu s-a încumetat să-și depună candidatura.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?