Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Grajd şi furaje mistuite de flăcări


Pompierii de la Adjud au interve-nit în comuna Coțofănești, din județul Bacău, luni, pentru a stinge un incendiu izbucnit la proprietatea lui Manole M.
Pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, la fața locului s-au deplasat două  echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și opt subofițeri, pompierii militari acționând în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Coțofănești.
În urma incendiului, au ars 70 metri pătrați din acoperișul unui grajd, construit din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment și aproximativ trei tone furaje.
Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un coș de fum amplasat necorespunzător față de materiale combustibile.

***
De asemenea, personalul specializat din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost solicitat, prin intermediul numărului unic de urgență 112, să intervină pentru soluționarea a opt situații medicale de urgență.
Astfel, s-a intervenit în municipiul Focșani, în orașul Mărășești și în comunele Homocea, Ploscuțeni, Ciorăști și Corbița, paramedicii din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani și Secției de Pompieri Adjud acționând pentru acordarea primului ajutor calificat și transportul pacienților la spital, unde au fost preluați de medicii de gardă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?