Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Mii de baloţi de lucernă mistuiţi de flăcări


Pompierii focșăneni au avut de îndeplinit o misiune dificilă miercuri seara, când au intervenit în comuna Cotești, pentru a lichida un incendiu izbucnit la un depozit de furaje ce aparține unei societăți comerciale din localitate.
Pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, la fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și nouă subofițeri, pompierii militari acționând în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Cotești.
Au ars 5 mii de baloți de lucernă, depozitați în curtea fermei. Cauza și împrejurările care au dus la producerea incendiului sunt în curs de stabilire.
Tot miercuri, pompierii de la Panciu au intervenit în punctul „Puțul lui Pușcă”, pentru a lichida un incendiu izbucnit la proprietatea lui Neculai Å¢. Au ars 100 butuci de viță de vie și vegetație uscată. Incendiul a avut mai multe focare și s-a manifestat pe o suprafață totală de apro-ximativ 17.000 metri pătrați.
Cauza incendiului a fost fumatul în locuri nepermise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?