Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Arestat după ce a ameninţat patrula cu toporul


Victor Marin, bărbatul care sâmbătă a ultragiat doi jandarmi și un polițist, în cartierul Burcioaia, din Adjud, a fost arestat preventiv în cursul zilei de duminică. Suspectul este originar din Domnești și are 40 de ani.
Marin a amenințat patrula cu toporul, care venise să aplaneze un conflict provocat  chiar de el. „Sâmbătă, după scandal, a fost reținut pe bază de ordonață și duminică a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile”, a precizat Lucian Homoceanu, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Adjud.
Reamintim că pe 5 noiembrie, în jurul orei 15.30, o femeie a anunțat la numărul de urgențe 112 că Victor a intrat peste ea în locuință și a agresat-o. La fața locului s-a deplasat o patrulă formată dintr-un polițist și doi jandarmi. Aceștia i-au cerut agresorului să plece și într-un moment, patrula s-a transformat în ținta agresorului. A fost nevoie de spray-ul la-crimogen pentru imobilizarea lui bărbatului, care a devenit foarte violent. Chiar și așa, a reușit să pună la pământ polițistul și s-a dus la căruța cu care venise pentru a lua un topor, cu care să-i amenințe pe oamenii legii. Numai focul de armă în plan vertical l-a potolit, după care s-a lăsat încătușat de oamenii legii.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?