Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Tâlharii de la Moviliţa au fost arestaţi


Cei doi bărbați din Movilița, tată și fiu, care au furat porumbul unui localnic, apoi l-au bătut, au fost arestați preventiv.
Joi, Judecătoria Panciu a emis mandate de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile pentru Costică și Liviu M., ambii din comuna Movilița, cer-cetați sub aspectul săvârșirii infracțiuniilor de tâlhărie și furt calificat, fapte comise în cursul zilei de miercuri.
Reamintin că miercuri, Cristinel I., de 40 de ani, din comuna Movilița, a sesizat poliția cu privire la faptul că a surprins mai multe persoane în timp ce sustrăgeau 600 kilograme de porumb de pe pământul său. În urma verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificați și principalii suspecți, respectiv Costică M., de 61 ani, fiul său Liviu M., de 25 ani, și Eleonora M., de 58 ani, toți din Movilița. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi bărbați, în momentul în care au fost prinși la furat de proprietar, l-au lovit pe acesta din urmă și i-au smuls din mână telefonul mobil. Cei doi au fost arestați, iar femeia este cercetată în stare de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?