Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Lecţii pentru copiii care nu ştiu să se poarte la restaurant


Ieșitul la restaurant ar trebui să fie un moment agreabil, însă uneori cina se poate transforma în coșmar din cauza copiilor prea turbulenți. Unor părinți le este greu să-și țină copiii în frâu: potrivit unui sondaj realizat pe 2.000 de persoane, un părinte din cinci nu merge la restaurant pentru că este stânjenit de comportamentul copiilor. Unul din doi nu se simte bine din cauza felului în care se poartă copiii la masă, dar merge la restaurant, în timp ce unul din cinci a fost nevoit să plece mai devreme dintr-o unitate de alimentație publică, simțindu-se prost din cauza progeniturii sale.
Hotelul Kensington din Londra propune cursuri de educare a copiilor, ca aceștia să se poarte cât de bine se poate la masă.
Cei mici vor fi învățați să mănânce cu gura închisă, să rămână pe scaun cât durează masa, să țină coatele pe lângă corp, să se servească de tacâmuri și nu de degete și să nu se scoale să plece când se plictisesc. Sunt câteva din sfaturile simple pe care le va da hotelul Kensington nu numai copiilor, ci și părinților. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?