Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

A fost lansat o nouă piesă a lui Michael Jackson


Un nou cântec înregistrat de Michael Jackson, care trebuia să fie inclus în turneul său de adio, „This Is It Tour”, a fost lansat. Piesa se numește „The Immortal Megamix” și va face parte de pe albumul „Immortal”, care va fi lansat pe 21 noiembrie. Noul material discografic, realizat în colaborare cu fondul care admi-nistrează averea starului, va include o versiune alternativă a celebrei piese „ABC”, interpretată de grupul Jackson 5, o serie de hituri lansate de Michael Jackson și versiunea corală a cântecului „They Don’t Really Care About Us”.
„Immortal” reprezintă, totodată, coloana sonoră a spectacolului „The Immortal World Tour”, show-ul realizat de compania Cirque du Soleil sub forma unui omagiu adus muzicii și vieții megastarului, care a avut premiera duminică seară, la Montreal. Acest spectacol va porni în curând într-un turneu prin America de Nord, unde va fi jucat pe parcursul următoarelor 10 luni.
Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, într-o perioadă de repetiții intense pentru „This Is It Tour”, turneul său de adio, în timpul căruia urma să susțină, începând din iulie 2009, 50 de concerte la sala O2 Arena din Londra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?