Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Va fi desfiinţat Inspectoratul de stat în Construcţi


Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) va fi reorganizat prin desființarea inspectoratelor județene și crearea a opt direcții regionale în construcții, iar 125 de angajați vor fi disponibilizați, potrivit unei ordonanțe de urgență, act normativ aprobat miercuri de Guvern. Astfel, vor fi înființate șapte direcții regionale în construcții prin reorganizarea inspectoratelor județene și Direcția Regională în Construcții București-Ilfov.
„Actuala formă de organizare în teritoriu a Inspectoratului de Stat în Construcții în inspectorate județene în construcții este foarte încărcată, existând 41 de inspectorate județene și Inspectoratul în Construcții București, cu organizare și aparate proprii de conducere”, se arată în comunicatul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, în subordinea căruia se află ISC.
Reorganizarea presupune reducerea a 125 de posturi, de la 875 la 750, dintre care 60 de posturi de conducere și 65 de posturi de execuție.
Direcția Regională în Construcții Sud-Est va comasa inspectoratele județene Constanța, Buzău, Brăila, Galați, Tulcea și Vrancea și va avea sediul la Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?