Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Ședință CLSU Focșani! A fost aprobat Planul de acțiuni pe perioada stării de alertă

Am condus, în această seară, o ședință extraordinară a Consiliului Local pentru Situații de Urgență a Municipiului Focșani.

În cadrul ședinței a fost discutat modul de intervenție al utilajelor de deszăpezire pe străzile înguste din cartierele Municipiului Focșani.
Din cauza gheții formate pe aceste străzi se intervine cu dificultate deoarece există riscul producerii de accidente și avarierea mașinilor parcate, drept pentru care în această seară am hotărât să se intervină cu material antiderapant și sare pentru a topi gheața, astfel încât să fie ușurată intervenția utilajelor.

De asemenea, am solicitat societății de Salubrizare și Servicii Publice să intervină cu prioritate în zona școlilor și liceelor din Municipiul Focșani pentru a asigura cele mai bune condiții elevilor care vor reveni, luni dimineață, la cursuri.

Tot în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local pentru Situații de Urgență a Municipiului Focșani a fost aprobat Planul de acțiuni și măsuri pe perioada stării de alertă.
Conform acestuia, vor fi luate toate măsurile ce se impun pentru a acorda ajutor participanților la trafic imobilizați din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

De asemenea, va fi asigurată cazarea, hrănirea persoanelor fără adăpost precum și a celor evacuate din autoturismele blocate în trafic.

Având în vedere că mâine este duminică, îi rog pe toți focșănenii să folosească mașinile cât mai puțin, pentru a putea interveni pe străzi, cât mai eficient.

sursă text și foto: Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?