Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Kim Kardashian divorţează


Starleta americană Kim Kardashian a depus actele de divorț, la doar 72 de zile după ce s-a căsătorit cu jucătorul de baschet Kris Humphries, în cadrul unei ceremonii de nuntă spectaculoase. Kim Karda-shian, în vârstă de 31 de ani, starul reality show-ului „Keeping Up With the Kardashians”, a depus actele de divorț la Curtea Superioară din Los Angeles, invocând diferențe ireconciliabile. „După ce am analizat situația cu multă grijă, am luat decizia de a pune capăt căsniciei mele. Sper că toată lumea va înțelege că aceasta nu a fost o decizie ușoară. Am sperat că mariajul meu va dura pentru totdeauna, dar, uneori, lucrurile nu se întâmplă așa cum ai plănuit. Am rămas prieteni și fiecare îi dorește celuilalt să aibă parte de tot ce e mai bun în lume”, a declarat starleta într-un comunicat.
Potrivit documentelor oficiale înaintate la tribunal, Kim Kardashian a solicitat judecătorului ca bijuteriile și alte obiecte personale, precum cerceii de dinainte de nuntă și cei purtați în timpul nunții, să fie considerate drept bunuri ce fac parte din averea ei personală, nu din averea comună a cuplului. Același document certifică faptul că cei doi soți au semnat în prealabil un contract prenupțial.
Kim Kardashian și Kris Humprhies s-au căsătorit pe 20 august în sudul Californiei, în cadrul unei ceremonii spectaculoase, al cărei cost de organizare a fost de circa 10 milioane de dolari, după o relație de nouă luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?