Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

A plonjat cu maşina în râpă


Un bărbat din Străoane a uitat să calce frâna și a căzut cu mașina într-o râpă adâncă de 7-8 metri. Åžoferul a suferit răni grave, iar pasagerul din dreapta sa, un tânăr de 23 de ani, a scăpat cu câteva vânătăi. Accidentul s-a produs ieri dimineață, la ora 9.50, pe DN2 D, în afara localității Vidra.
Potrivit polițiștilor, Nicolaie Daniel R., de 61 de ani, din comuna Străoane, în timp ce conducea un autoturism Suzuki Vitara, nu a redus viteza într-o succesiune de curbe și a plonjat în râpă. „Åžoferul nu a redus viteza într-o succesiune de curbe, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat într-o râpă. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și rănirea ușoară a unui pasager. Cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier”, ne-a precizat comisarul șef Adrian Huzum, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere.
În urma accidentului, șoferul imprudent s-a ales cu traumatism cranio-cerebral acut deschis, fractură de claviculă, dar și o fractură la coaste. Pasagerul din dreapta, un tânăr de 23 de ani, din Focșani, a scăpat cu câteva julituri.
Polițiștii au întocmit dosar penal de cercetate și în funcție de rezultatele anchetei se vor lua și măsurile care se impun. Polițiștii ne-au precizat că în urma accidentului, mașina a fost avariată în proporție de 70%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?