Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Bulevardul Unirii, redat circulaţiei


Focșănenii vor circula cu mașinile pe Bulevardul Unirii, de mâine, după o pauză de trei luni. Primăria Focșani se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru redarea circulației rutiere a Bulevardului Unirii. Au mai rămas de trasat marcajele rutiere și de îndepărtat semnalizatoarele care interziceau accesul. Miercuri ar putea fi prima zi când bulevardul va fi deschis circulației rutiere. „Tronsonul cu piatră cubică a fost pregătit pentru circulația rutieră, au fost împănate pietrele cubice și s-au finalizat lucrările din capete. Este un lucru bun că putem reda bulevardul circulației rutiere. Am fost nevoiți să folosim rute ocolitoare, care înseamnă și consum mai mare de carburant și străzi înguste, pe care se circulă cu dificultate”, ne-a declarat viceprimarul Vasile Dobre.
După ce va fi redat în folosință, autoturismele vor putea circula pe acest bulevard numai în zilele lucrătoare, cu excepția week-end-ului, când va fi închis. „Vom face un program de săptămâna viitoare, prin care dorim să închidem bulevardul sâmbăta și duminica”, ne-a precizat Dobre.
În prezent, în Focșani se lucrează la plombări de asfalt în zona centrală a municipiului, pe străzile secundare, dar și la intersecția dintre străzile Bulevardul București și Anghel Saligny. Aici nu a fost refăcută intersecția, pentru a permite constructorilor noului mall să amenajeze o bandă suplimentară pentru acces și părăsire centru comercial.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?